Vacature: Online Marketeer - SEO/SEA specialist voor Heuts in Hoensbroek

VACATURENR lv-63930 (16-05-2018)

ONLINE MARKETEER - SEO/SEA SPECIALIST VOOR HEUTS.NL

(medior - 2 á 3 jaar relevante werkervaring)

Functieomschrijving:
Als Online Marketeer wordt je verantwoordelijkheid voor één of meerdere van onze veelzijdigheid aan productgroepen. Dit betekent dat jij met jouw kennis ervoor zorgt dat de omzettargets worden behaald. Hiervoor ga je binnen de organisatie samenwerken met andere online collega’s, grafisch vormgevers, content specialisten/editors en de inkoopafdeling. Je denkt na over nieuwe kansen en initiatieven en daarbij kijk je verder dan de Nederlandse landsgrenzen.
Als SEO specialist ben je verantwoordelijk voor het opzetten van een gedegen SEO strategie. Dit doe je voor meerdere productengroepen. Je doet uitgebreid onderzoek naar zoekwoorden en je weet de juiste optimalisaties door te voeren op het gebied van techniek, content en linkbuilding. Je voert concurrentieanalyses uit en weet precies hoe we onze positie kunnen versterken ten opzichte van de concurrentie.
Aan de hand van zoekwoord onderzoek weet je ook de juiste campagnes in te regelen op het gebied van SEA. Je gaat campagnes opzetten, beheren en optimaliseren. Resultaat wordt gemeten aan de hand van ROI en jij weet hoe je het maximale rendement uit je advertentiebudget haalt. Google Adwords kent voor jou geen geheimen.
Natuurlijk blijf je op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van SEO, SEA en online marketing in het algemeen.

Functie-eisen:
 • Afgeronde HBO/WO-opleiding (richting marketing);
 • Je kent alle richtlijnen voor SEO en SEA en zorgt dat deze worden nageleefd
 • Uitgebreide kennis van Google Analytics
 • Ervaring met het analyseren van data
 • Ervaring met het opstellen en monitoren van KPI´s
 • Op de hoogte van webstandaarden, HTML/CSS
 • Ervaring met marktplaatsen, affiliate-, email- en social marketing is een pré
 • Je beschikt over een zelfstandige, proactieve, resultaatgerichte en verantwoordelijke houding;
 • Passie voor online marketing;
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met SEO en SEA.

Wij bieden:
 • Een uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden;
 • Benodigde opleidingen in jouw vakgebied;
 • Prima arbeidsvoorwaarden en personeelskorting op ons assortiment;
 • Werken in een jong en hecht team binnen een bedrijf met grote naamsbekendheid;
 • Een snelgroeiende organisatie met grote (internationale) e-commerce ambities;
 • In teamverband, met productspecialisten, zoeken naar nieuwe verkoopkanalen.

Over Heuts Mobiliteit & Vrijetijd
Heuts Mobiliteit en Vrijetijd / GHS Automotive is al ruim veertig jaar een vertrouwde en innovatieve speler op de Limburgse en Noord Brabantse automotive markt. Heuts / GHS Automotive kent 2 afzetmarkten: GHS Automotive richt zich op de vak- en groothandel en de exportmarkt met automotive gerelateerde producten en het onderdeel waar jij je in zal begeven: Heuts Mobiliteit en Vrijetijd, welke zich richt op de particuliere markt met automotive en vrije tijd gerelateerde producten.
Ons bedrijf telt ruim 500 medewerkers en bestaat uit 15 vestigingen in Limburg en het zuidoostelijke deel van Noord – Brabant, een eigen verkoopbinnendienst / callcenter, buitendienst, marketing afdeling en automatiseringsafdeling. Het hoofdkantoor, gevestigd in Hoensbroek, vormt samen met het nabijgelegen distributiecentrum het kloppend hart van het bedrijf.
Sinds April 2014 is Heuts Mobiliteit en Vrijetijd onderdeel van Sator Holding, eigendom van LQK Europe, dat actief is op de Nederlandse, de Belgische en de Franse markt. Europese groei is een van de doelstellingen van ons bedrijf. In Nederland is ons netwerk aan eigen vestigingen 90 stuks met ruim 2000 medewerkers.

Interesse?
Voldoe je aan de voorwaarden, ben je amibitieus en heb je interesse? Dan is dit dé baan voor jou!
Solliciteer direct via vacatures@heuts.nl met je curriculum vitae en motivatiebrief, met duidelijke vermelding van de vacaturetitel.

E-mail  vacatures@heuts.nl
Meer info  www.heuts.nl