Vacature: Busmonteur voor Nebim in Venlo en Elsloo

VACATURENR lv-63929 (16-05-2018)

Nebim is een truckdealerbedrijf met vestigingen in Nederland en België. Wij zijn Volvo Trucks-dealer in Nederland / België en dealer van Renault Trucks in Nederland. Tevens is Nebim Groep officieel Volvo Bus dealer. Onze werkplaatsen zijn volledig uitgerust voor het onderhouden en repareren van bussen.

Wegens groei van onze activiteiten zijn wij voor onze vestigingen in Venlo en Elsloo op zoek naar een:

BUSMONTEUR

Taken en verantwoordelijkheden:
Als busmonteur verricht je zelfstandig alle voorkomende reparatie- en onderhoudswerk-zaamheden aan de bus en aan alle achteraf ingebouwde systemen. Het werk is gevarieerd en uitdagend. Je bent bezig met de allerlaatste technieken en met de uitdagingen die dit voor onderhoud en reparatie met zich meebrengt. Daarnaast kunnen werkzaamheden aan trucks / bestelauto’s ook tot het takenpakket behoren.

Functie-eisen
Voor een succesvolle uitvoering van deze functie zijn wij op zoek naar iemand met een MBO opleiding richting Automotive of vergelijkbaar. Kennis van elektronica is een must en ervaring op het gebied van airconditioning (STEK-diploma) is een pré. 3 tot 5 jaar relevante werkervaring (bij voorkeur in de bussen, maar bedrijfswagenmonteurs / automonteurs met belangstelling voor bussen zijn ook welkom)

Een verantwoordelijke, zelfstandige functie met ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke groei in een professionele maar informele sfeer. Naast een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden wij een uitdagende werkomgeving in een organisatie met een sterk wij-gevoel. Uiteraard bieden we jou diverse opleidingsmogelijkheden om je vakkennis op peil te houden en je kennis en vaardigheden te vergroten.

Ben jij op zoek naar een veelzijdige, uitdagende en verantwoordelijke functie in een dynamische organisatie? Neem dan contact op met Rob Evers (0495 – 583 700) of mail je CV naar rob.evers@nebim.eu

NEBIM GROEP Postbus 10456, 6000 GL Weert, voor meer info kijk op www.nebim.eu

Solliciteren
E-mail  rob.evers@nebim.eu
Meer info  www.nebim.eu