Vacature: Allround Proces Operator voor Vandersanden in Beek (L)

VACATURENR lv-63923 (15-05-2018)

Vandersanden Group is sinds 1925 een toonaangevend familiebedrijf dat marktleider is in de productie en verkoop van handvormgevelstenen. Daarnaast bieden wij ook keramische straatklinkers, isolatiepanelen met steenstrips en andere innovatieve gevelsteentoepassingen aan. Met in totaal 600 enthousiaste medewerkers verdeeld over 8 productieplants in België, Nederland en Duitsland en verkoopteams in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en Engeland, realiseert de groep een omzet van circa 160 miljoen euro. Onze kernwaarden zijn: innovatie, mensgerichtheid, vakmanschap, integriteit en duurzaamheid.

Voor onze productielocatie in Beek (Lb) zijn wij op zoek naar een

ALLROUND PROCES OPERATOR (M/V)


Functie:
Als Allround Proces Operator ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het aansturen en bedienen van de verschillende machines en installaties binnen de productie omgeving.
Je werkt in een team van ongeveer 20 collega’s en bent daarbij mede verantwoordelijk voor de dagelijkse productie opbrengsten.
Je rapporteert hierbij aan de productieleider van de betreffende productielocatie.

Profiel:
Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau en hebt enige jaren aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie met de ambitie hierin door te groeien. Omdat het rijden op een heftruck regelmatig voorkomt is aantoonbare ervaring een pré.
In je aanpak ben je proactief, praktisch en toon je een brede interesse. Integriteit, betrouwbaarheid, collegialiteit, eerlijkheid en resultaatgerichtheid zijn jouw belangrijkste karaktereigenschappen.

Aanbod:
Je komt te werken in een informeel, toonaangevend familiebedrijf met een lange termijn focus.
Er is ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei. Vandersanden biedt je een inspirerende werkomgeving en een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Tim Hunnekens, Plant Manager Steenfabriek Beek BV, telefoon 046-4372828.

Sollicitatie:
Reacties graag vóór 31 mei as met curriculum vitae en korte motivatie sturen naar:
Steenfabriek Beek BV t.a.v. Tim Hunnekens: t.hunnekens@vandersanden.com o.v.v. sollicitatie.
Je sollicitatie wordt uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet toegestaan.

E-mail  t.hunnekens@vandersanden.com
Meer info  www.vandersanden.com