Vacature: Medewerker Front-Office voor Gemeente Roermond

VACATURENR lv-63887 (14-05-2018)

Roermond vormt het bruisend hart van Limburg en is een stad vol ambitie! Dat proef je niet alleen in de gezellige historische binnenstad, maar ook binnen de gemeentelijke organisatie.

De kern van onze organisatievisie vraagt van onze medewerkers lef, ondernemerschap, vertrouwen, respect en samenwerking.

Bij de afdeling Bouwtoezicht is de tijdelijke functie vacant van:

MEDEWERKER FRONT-OFFICE

(HR 21 medewerker publiek I)

36 uren per week voor de duur van 3 jaar

Afdeling Bouwtoezicht
De afdeling Bouwtoezicht van de sector Ruimte behandelt meldingen, aanvragen voor diverse vergunningen en ontheffingen op het gebied van o.a. openbare ruimte, bouwen, slopen, monumenten, milieu, en kappen. Het team heeft een nadrukkelijke publieksfunctie met vaste openingstijden van de stadswinkel en kenmerkt zich door een zeer klantgerichte bedrijfsvoering. Met de invoering van de omgevingswet zal er veel veranderen. Van jou wordt verwacht dat je hierin mee beweegt en groeit en daarnaast dat je goed om kunt gaan met externe klanten met name burgers, bedrijven en interne klanten, je collega's.

Jouw belangrijkste taken zijn:
Verstrekken van proces- en procedure informatie op het gebied van Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo). Denk hierbij aan bouwregelgeving, ruimtelijke ordening, monumentenzorg, archeologie, milieuregelgeving en het beheer van de openbare ruimte ten behoeve van initiatieven en overige aan initiatieven gerelateerde regelgeving. Verder verwijs je zo nodig naar derden (bv. nutsbedrijven, kadaster, projectontwikkelaars);
Zorgdragen voor verwijzing naar back-office van complexe aanvragen omgevingsvergunning en overige aan de initiatieven gerelateerde aanvragen. Verzorgen van de intake van minder complexe aanvragen omgevingsvergunning en andere aanvragen op het gebied van de openbare ruimte. Zorgdragen voor afhandeling van minder complexe aanvragen omgevingsvergunning en overige aan de initiatieven gerelateerde aanvragen.

Wij verwachten van onze Medewerker front-office:
  • Een MBO opleiding (bv. MTS bouwkunde)
  • Aanvullende scholing op het taakgebied
  • Ervaring op het taakgebied
  • Goede contactuele eigenschappen
  • Klantgerichtheid
  • Accuraat werken
.
Bent u een startende HBO’er ? Ook dan wordt u uitgenodigd om te solliciteren.

Wij bieden:
  • Het salaris is afhankelijk van opleiding, ervaring en deskundigheid en bedraagt voor deze functie maximaal € 3.376 (salarisschaal 8) bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek;
  • Een tegemoetkoming in de reiskostenvergoeding woon-werkverkeer;
  • De keuze uit verschillende arbeidsrechtelijke constructies, waaronder werkzaam zijn bij de gemeente Roermond via een payroll-constructie, detachering vanuit een andere werkgever.

Interesse?
Heb je belangstelling voor deze functie dan word je uitgenodigd om vóór 28 mei 2018 te reageren via www.igom.nl. Alleen reacties via IGOM worden in behandeling genomen.

Wil je nog verdere informatie over deze functie, dan kun je contact opnemen met Roger Beek, Coördinator Bouwtoezicht, telefoonnummer 0475 – 359402.

Een eventuele benoeming zal plaatsvinden na overlegging van een verklaring omtrent het gedrag.

cquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.roermond.nl