Vacature: Parttime Verzorgende IG voor Sevagram in Gulpen

VACATURENR lv-63885 (14-05-2018)

Sevagram is een onderscheidende maatschappelijk betrokken zorgorganisatie, die merkbaar betere mensgerichte zorg biedt in de regio's Parkstad en Heuvelland. 1800 Medewerkers en 1100 vrijwilligers zijn, elke dag weer, betrokken, gepassioneerd, innovatief en resultaatgericht, aan het werk oftewel bieden 'Zorg met Bezieling'. Sevagram kent zestien zorgcentra, één geriatrisch revalidatiecentrum, drie hospices en één zorgboerderij.

Ben jij in staat om zelfstandig te werken binnen de eigen omgeving (aanleunwoning) van de cliënt? Kun jij mensgerichte zorg verlenen volgens de Planetree methode gebaseerd op de kracht van de cliënt? Dan komen we graag met jou in contact!

Voor onze locatie Dr. Ackenshuis zoekt Sevagram per 1 april 2018 meerdere:

VERZORGENDE IG (20-24 UUR PER WEEK)


Als Verzorgende IG bij Sevagram verleen je volledige zorg op basis van het zorgdossier en draag je bij aan de kwaliteit van leven van de cliënt. Je verricht werkzaamheden met betrekking tot de lichamelijke verzorging en verpleging bij ADL activiteiten. Je stimuleert en ondersteunt de zorgvrager bij de zelfredzaamheid. Dit doe je onder andere door een vertrouwensband met de cliënt te creëren.

Je wordt grotendeels ingezet in de zorg aan huis Gulperhof (aanleunwoningen). Daarnaast werk je flexibel binnen zorgcentrum Dr. Ackenshuis.

Als Verzorgende IG ben je integer, zelfstandig, eerlijk en betrouwbaar. Je bent sociaal en communicatief vaardig en je kunt je zowel schriftelijk als mondeling goed en duidelijk uitdrukken.

Hiernaast vragen wij:
  • Een diploma Verzorgende IG niveau 3;
  • Zelfstandig kunnen werken;
  • Bekwaamheid om zelfredzaamheid van cliënten te stimuleren;
  • Kunnen samenwerken in een klein team;
  • Goede computervaardigheid;
  • Initiatief en motivatie voor frequente bijscholing.

Wat kun jij ons bieden?
Omdat je in deze functie ook te maken krijgt met de psychische en sociale aspecten van de zorg is het belangrijk dat je sterk in je schoenen staat. Dagelijks voer je gesprekken met cliënten. Deze kunnen gaan over de zorg zelf, maar ook betrekking hebben op alledaagse onderwerpen. Sociale vaardigheden, met name tact en hulpvaardigheid, zijn van belang bij het ondersteunen van cliënten in terminale situaties.

Locatie
Het Dr. Ackenshuis ligt in Gulpen, pal aan de oude Rijksweg van Aken naar Maastricht, en is mede daardoor goed bereikbaar. Een belangrijk busstation met goede verbindingen naar de meeste plekken in Zuid-Limburg ligt in de buurt, net als een breed scala aan winkels en andere voorzieningen. De locatie biedt onder meer kleinschalige woonvoorzieningen voor ouderen met dementie die multidisciplinaire hulp nodig hebben. Voor cliënten en bewoners van aanleunwoningen is 24 uur per dag hulp en zorg beschikbaar.

Het Dr. Ackenshuis biedt ook thuiswonende ouderen (medische) begeleiding en behandeling. De bedoeling is om hen weer in balans te laten komen en hen fit te houden. Onze dagactiviteiten zijn erop gericht om mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen laten wonen. Deelnemers krijgen een therapie- en activiteitenprogramma, dat is aangepast aan hun persoonlijke doelstelling, mogelijkheden en wensen.

Wat bieden wij jou?
Deze functie betreft een parttime dienstverband voor gemiddeld 20-24 uur per week, in eerste instantie voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Het salaris bij deze functie bedraagt, conform FWG 35 cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT), maximaal € 2.566,- op basis van 36 uur. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Solliciteren
Heb jij interesse in deze functie, reageer dan nu via de link op de website met je cv en motivatiebrief. Hierna vindt de cv selectie plaats en ontvang je bericht over het vervolg.

Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag te overleggen.

Wij behouden ons het recht om, in overleg, referenties in te winnen.

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.sevagram.nl