Vacature: Hoofd Administratie voor Be Well Zorgprofessionals in Sittard

VACATURENR lv-63854 (09-05-2018)

Be Well Zorgprofessionals detacheert en bemiddelt hoogopgeleide, ervaren medewerkers, managers en specialisten voor tijdelijke functies of opdrachten voor de zorg en welzijnssector. Be Well Zorgprofessionals garandeert een perfecte match tussen wensprofiel en kandidaten en kijkt niet alleen naar de harde eisen van de functie, maar vooral ook naar de competenties en persoonlijkheid door de inzet van assessments. Be Well Zorgprofessionals heeft uitgebreide ervaring in het detacheren van zorg & welzijn professionals bij gerenommeerde zorgbedrijven en biedt een uitstekende kwaliteit tegen concurrerende tarieven. Be Well Zorgprofessionals bemiddelt onder andere klinisch en GZ psychologen, psychiaters, artsen, gedragswetenschappers, zorgmanagers en verpleegkundigen op hbo-niveau. Be Well is snel gegroeid de afgelopen 3 jaar. Inmiddels werken al ca. 55 Zorgprofessionals voor Be Well. Om deze groei te faciliteren zijn wij op zoek naar een communicatieve en zelfstandige

HOOFD ADMINISTRATIE (24-32 UUR PER WEEK)


De functie
Als Hoofd Administratie ben je verantwoordelijk voor:
 • Het boeken van facturen en het doen en bewaken van betalingen (debiteuren en crediteuren);
 • De uren- en projectadministratie;
 • De salaris- en pensioenadministratie;
 • Het afhandelen van onkostendeclaraties;
 • Het factureren van de verrichte diensten;
 • De personeelsadministratie, arbeidsovereenkomsten en regelingenboek medewerkers;
 • Verzorgen van aangiftes loon- en omzetbelasting;
 • Voorbereiden van de jaarrekening;
 • Het opstellen van diverse management rapportages en bewaken van de financiële cockpit;
 • De kwaliteit van de administratie en het behalen/behouden van keurmerken;
 • Het gevraagd en ongevraagd adviseren van het management;
 • De aansturing van de medewerker bedrijfsadministratie.

Wie zoeken wij?
Een zelfstandige, allround hoofd administratie, gedreven en analytisch sterk, een teamplayer die beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een positief kritische werkhouding. Je hebt een opleiding HEAO bedrijfseconomie of accountancy afgerond en 5 jaren ervaring op financieel administratief gebied. Daarnaast heb je een uitstekende kennis van Exact Online en ervaring met geïntegreerde financiële pakketten.

Je beschikt over de volgende competenties: nauwkeurig, zelfsturend, samenwerken, vasthoudendheid, communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk). Je bent in staat om de nodige informatie tijdig, juist en volledig te verkrijgen van de medewerkers en de business managers.

Het aanbod
Een uitdagende functie in een snel groeiende en enthousiaste organisatie. Uiteraard een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook bieden wij persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden door het volgen van opleidingen en trainingen. Je rapporteert aan de directeur.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben jij de hoofd administratie waar we naar op zoek zijn?
Reageer: selector.bewellprofs.nl/job_opening/show/221

Contactinformatie:
Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Be Well Zorgprofessionals tel. 043 - 365 92 88 of solliciteren@bewellprofs.nl. Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Be Well Zorgprofessionals
Stationsplein 1
6131 AS Sittard

Solliciteren
Meer info  www.bewellprofs.nl