Vacature: Uitvoerder Nieuwbouw voor Maasveste Berben Bouw in Regio Limburg

VACATURENR lv-63850 (09-05-2018)

UITVOERDER NIEUWBOUW

Een uitvoerder nieuwbouw voor onze vacature in de regio Limburg. Jij hebt aantoonbare & relevante werkervaring als uitvoerder en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je komt te werken in een bedrijf met een informele cultuur, dat mogelijkheden biedt en (interne) opleidingen. Uiteraard betekent dit ook dat bij goed functioneren een vast dienstverband wordt aangeboden.

Je werkzaamheden zijn:
 • zorg dragen voor een adequate uitvoering van één of meerdere projecten, zodanig dat het project binnen bestekseisen, volgens kwaliteitsplan, planning en werkbegroting gerealiseerd wordt.
 • na een korte inwerkperiode ben je in staat om zelfstandig projecten te kunnen uitvoeren. Je bent verantwoordelijk voor het toezien op de naleving van het bedrijfsbeleid en de geldende veiligheidsregels.
 • verantwoordelijk voor het toezien op de naleving van het bedrijfsbeleid en de geldende veiligheidsregels

Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau en hebt kennis van de bouwsector, de processen die hiermee gemoeid zijn en de vakdisciplines die hierbij betrokken zijn. Je bent bekend met de wettelijke voorschriften ten aanzien van de veiligheid, arbo en andere op het bouwwerk betrekking hebbende voorschriften. Tevens heb je kennis van kosten- en manurenbewaking en je beschikt over kennis en vaardigheden met betrekking tot MS Office - pakket en affiniteit met geautomatiseerde systemen.

Wat kan je van ons verwachten?
Wij bieden je een afwisselende en uitdagende baan in een gezond en groeiend bedrijf. Je werkt in een collegiale en open cultuur met een prettige werksfeer en oog voor de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. Een maandsalaris (conform cao Bouw & Infra) mede afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Je krijgt interne opleidingsmogelijkheden en een uitzicht op een vast dienstverband.

Word jij onze nieuwe uitvoerder?
Stuur dan voor 26 mei jouw CV en sollicitatiebrief naar gaston.honings@maasvesteberbenbouw.nl. Wij nemen dan gegarandeerd contact met je op.

Over ons
Maasveste Berben Bouw is een regionale bouwer en bouwt al sinds 1859 op kennis en ervaring van voorgaande generaties. We ontwikkelen, bouwen en beheren individuele woningen, woningbouwcomplexen en utiliteits-/industriegebouwen. Tevens zijn we werkzaam op het gebied van restauratie, renovatie, diverse verbouwingen, sevice en onderhoud en verzekerd schadeherstel. Dat maakt ons tot een allround bouwbedrijf waar we trots op zijn.

Ons bedrijf is werkzaam in de gehele provincie Limburg op alle bouwkundige gebieden:
 • Nieuwbouw woningbouw, Nieuwbouw utiliteitsbouw, Nieuwbouw bedrijfsgebouwen
 • Renovatie / Groot Onderhoud / Planmatig Onderhoud woningen, scholen, zorginstellingen, bedrijfsgebouwen
 • Dagelijks Onderhoud / Niet Planmatig Onderhoud voor corporaties, vastgoedbeheerders en VVE's
 • Klant Contact Center (ROSA) voor huurders inzake Niet Planmatig Onderhoud
 • Verduurzaming / Energieprojecten / Geluidsisolatie / Energielabeling (gecertificeerd)
(Verzekerings)Herstel, Waterschades, Brandschades voor alle verzekeraars uit Nederland
 • Verbouw, Uitbreidingen, Aanbouw particulieren
 • 24-uur Calamiteiten Service voor vaste klanten
 • Integrale ketenbenadering van eindgebruiker-opdrachtgever t/m leveranciers
 • Ketenpartner NPO van Wonen Limburg, Woningvereniging Nederweert, HEEMwonen, ZAAM
Wonen, Servatius, Woningstichting Domus en Woonwenz. Volledige uitvoering reparaties,
huurdersonderhoud, mutaties, vervanging badkamers, keukens en toiletten

E-mail  gaston.honings@maasvesteberbenbouw.nl
Meer info  www.maasvesteberbenbouw.nl