Vacature: Commercieel Medewerker Buitendienst voor Helian Polymers in Belfeld

VACATURENR lv-62326 (20-02-2018)

COMMERCIEEL MEDEWERKER BUITENDIENST


Werkzaamheden
Als buitendienstmedewerker bezoek je relaties van Helian Polymers BV welke gevestigd zijn in de BeNeLux alsmede Duitsland. Je bent primair verantwoordelijk voor het genereren van omzet door relatiemanagement, werving van nieuwe klanten, aanbevelen van (nieuwe) producten en het plannen en ontwikkelen van kansen in de markt. 

Hierbij houd je als commercieel medewerker constant oog voor het commercieel belang in relatie tot het klantbelang. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verder uitbouwen en professionaliseren van de organisatie samen met de andere collega’s.
Je wordt ingewerkt en begeleid door een ervaren collega.  

Wij vragen:
Een HBO werk en denkniveau (commerciële, technische en/of chemische richting), kennis van de kunststoffen branche en een representatieve uitstraling zijn een vereiste. Ook goede contactuele vaardigheden zijn een must. Daarnaast ben je flexibel, doortastend en kun je organiseren & plannen. Tenslotte kun je zowel in teamverband als zelfstandig werken.

Bewezen resultaten in de sales zijn een pré.

Aanvullende informatie
 • Werkdagen van maandag t/m vrijdag
 • Fulltime job
 • Veel contact met mensen
 • Goede begeleiding
 • Bereidheid tot het maken van meerdaagse (buitenlandse) reizen
 • Rijbewijs B
 • Taal: Nederlands, Duits en Engels

Wij bieden:
 • Goede salariëring en secundaire voorwaarden
 • Opleidingen en trainingen
 • Doorgroeimogelijkheden
 • De mogelijkheid jouw uren flexibel in te delen

Over Helian Polymers BV 
Helian Polymers is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op de advisering en verkoop van masterbatches, compoundings en bioplastics. Onze klantenkring is actief in de kunstoffenindustrie. Wij willen de klant zo veel mogelijk toegevoegde waarde leveren tegen een marktconforme, faire prijs. Een hoge servicegraad en klantgericht werken zijn hiervoor erg belangrijk. Daarnaast maakt Helian Polymers gebruik van een internationaal netwerk van zakenpartners om zo tot de beste oplossing te komen.

Helian Polymers werkt daarnaast intensief samen met haar zusterbedrijven Colorfabb en BlackBelt 3D, welke actief zijn op het gebied van 3D-printing.
Dit alles vanuit een modern verzamelgebouw in Belfeld. (Regio Venlo)
Voor meer info verwijzen wij naar onze website helianpolymers.com.

Contactinformatie:
Ben jij de commercieel medewerker buitendienst die we zoeken dan zien we graag jouw cv + motivatie tegemoet. Stuur deze naar: j.philipsen@helianpolymers.com. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Ruud Rouleaux (directie) via 077-3980909.

E-mail  j.philipsen@helianpolymers.com
Meer info  helianpolymers.com