Vacature: Teamleider Quality Control voor Refresco in Maarheeze

VACATURENR lv-62207 (09-02-2018)

TEAMLEIDER QUALITY CONTROL

(fulltime, 40-uur per week in dagdienst)


Ben jij als besluitvaardige, resultaatgerichte en stevige leidinggevende op zoek naar een dynamische werkomgeving waar optimalisatie van de kwaliteitscontrole centraal staat? Heb jij het in je om medewerkers te motiveren en enthousiasmeren, en daarnaast verbetertrajecten te coördineren om zo je afdeling mede naar een hoger plan te tillen? Lees dan snel verder, want bij Refresco Maarheeze zijn we momenteel op zoek naar dé Teamleider Quality Control

Je werkzaamheden als Teamleider Quality Control:
Als Teamleider Quality Control geef je direct leiding aan een team van 8-12 QC medewerkers. De teamleider QC draagt zorg voor het uitvoeren, implementeren en optimaliseren van de QC werkzaamheden binnen de plant in Maarheeze. Hierbij moet je denken aan het leveren van een bijdrage aan afdelingsplannen, het adviseren van andere afdelingen over kwaliteit, blokkades en processen, en de aansturing plus begeleiding van de medewerkers in jouw team.
Daarnaast draag je zorg voor de uitvoering van analyses door externe laboratoria, analyseer je gegevens o.b.v. de vastgestelde KPI’s en houd jij je bezig met de beschikbare middelen en apparatuur.

Wie zoeken wij:
Als nieuwe collega ben jij iemand die besluitvaardig is, verantwoordelijkheid durft te nemen, en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Je bent besluitvaardig en weet op een goede manier je team te coachen en motiveren opdat iedereen op correcte wijze met collega’s en klanten samenwerkt.

Tevens heb je:
 • Hbo werk – en denkniveau, bij voorkeur in de richting levensmiddelentechnologie;
 • minimaal ervaring als leidinggevende binnen een productieomgeving, people manager;
 • kennis van veranderings- en procesgericht werken (TPM, ISO, Root Cause Analysis, Lean)
 • Ervaring in de levensmiddelenbranche is een pré;
 • kennis van kwaliteitsbewaking, wet- en regelgeving, en proces-techniek;
 • een kwaliteitsbewuste mindset en kunt goed plannen & organiseren;
 • analytisch vermogen, en ben je oplossings -en resultaatgericht

Wat bieden wij:
Refresco is een gezond bedrijf waar we samenwerking en ontwikkeling belangrijk vinden. Je werkt met de nieuwste productie technologieën en om je kennis up to date te houden investeren we in opleidingen en ontwikkeling van mensen. We belonen je goed voor deze belangrijke rol:
 • Een marktconform salaris dit is afhankelijk van ervaring, competenties en opleidingsachtergrond;
 • een vakantietoeslag (8%);
 • een vaste eindejaarsuitkering (3%);
 • een bonus op basis van financiële resultaten;
 • 25 vakantiedagen;
 • een prima pensioen met beperkte eigen bijdrage;
 • een bijdrage voor ziektekostenverzekering;
 • reiskostenvergoeding

Wie zijn wij?
Er bestaat een grote kans dat je wel eens wat hebt gedronken wat is geproduceerd bij Refresco, en daar zijn we trots op! Refresco Benelux is een van de zeven business units van Refresco Group, Europa’s grootste producent van frisdranken en vruchtensappen van vooraanstaande retailers in Nederland en België evenals nationale en internationale A-merken. We zijn een dynamische, informele en teamgerichte organisatie en maken gebruik van ‘state-of-the art’ productietechnologieën.

Er werken, verspreid over 5 productielocaties, 850 mensen bij Refresco Benelux. Jaarlijks vullen we circa 900 miljoen liter eindproducten af in circa 2 miljard verpakkingen. Bij Refresco Benelux houden we ons bezig met het produceren en afvullen van Private Label frisdranken, mineraalwater, vruchtensappen en energiedranken. We hebben de beschikking over afvullijnen voor blik, PET-flessen, groot en klein karton. Tevens verzorgen we de copacking voor A-merkfabrikanten en voeren we ons eigen merk Wicky en Rodeo. Wij zijn een internationale, ambitieuze en dynamische organisatie die sterk groeit.

Refresco Benelux in Maarheeze is een productieonderneming die een grote verscheidenheid aan dranken produceert en verpakt in blik, zoals frisdranken, mineraalwater, sappen en energiedranken. Deze productielocatie biedt werk aan ca. 120 medewerkers en beschikt over drie volautomatische productielijnen voor blikproducten. Met deze zeer geavanceerde en flexibele productiefaciliteit zijn we in staat om telkens een optimale afstemming te hebben met de laatste ontwikkelingen in de markt.

Geïnteresseerd?
Ben je na het lezen van deze vacature geïnteresseerd om bij ons te komen werken, dan zien we je sollicitatie met belangstelling tegemoet! Klik dan op de volgende link Mocht deze niet werken, ga dan naar onze website.

Heb je nog andere vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met Simone Huijbregts, Recruiter via 06-21659391 of simone.huijbregts@refresco.com.

Solliciteren
Meer info  www.refresco.nl