Vacature: Leerkracht voor MosaLira in Maastricht

VACATURENR lv-62205 (09-02-2018)

MosaLira stichting voor leren, onderwijs en opvoeding is het bevoegd gezag van 16 scholen voor basisonderwijs, 2 scholen voor speciaal basisonderwijs, 3 voorzieningen voor (voorgezet) speciaal onderwijs en het UWC (primary).
Voor onze BS Petrus en Paulus zijn wij op zoek naar een enthousiaste, ervaren collega voor onze jongste kleuters 

LEERKRACHT GROEP 1 (WTF. 0,8) 


Tijdelijke benoeming tot en met 31 juli 2018 met uitzicht op een vaste benoeming binnen MosaLira, mits voldaan wordt aan de kwaliteitseisen binnen de IPB-cyclus. 

Klaar om een groep jonge leerlingen te begeleiden tijdens hun eerste schooljaar? 
Affiniteit met jonge kinderen is dan natuurlijk erg belangrijk! Ben jij de rest van dit schooljaar, vier dagen per week beschikbaar? Heb jij altijd al een passie voor onderwijs aan het jonge kind gehad en is dit precies waar jij naar op zoek bent? Laat het ons dan weten! 

Wij zoeken een collega die: 
  • een lerende en  open houding heeft. 
  • flexibel en breed inzetbaar is. 
  • een kei is in het gedifferentieerd lesgeven op verschillende niveaus. 
  • daadkrachtig, enthousiast, energiek en collegiaal  is. 
  • pedagogisch ijzersterk is en een veilig pedagogisch leerklimaat creëert. 
  • beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en de dialoog aangaat met ouders, kinderen en andere betrokkenen. 


Wij bieden je ….... 
Een werkplek waar leren van en met elkaar belangrijk is. Wij kijken naar kansen en laten ons niet leiden door bedreigingen.  
Samen werken, samen spelen en samen leren staat bij ons centraal.  Wij hechten aan waarden en normen en bieden zo veel mogelijk rust en duidelijkheid binnen de school. Dit alles vanuit een positieve kijk op het leven. 
Er wordt hard gewerkt vanuit een collectieve ambitie er voor elke leerling te zijn.   

Wij hebben de ambitie om door te groeien naar een volwaardig Kind Centrum met een nog te ontwikkelen "nieuw onderwijsconcept" en zoeken een collega, die samen met ons energiek en enthousiast de uitdaging wil aangaan om dit vorm te geven en mee uit wil voeren.

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Henny Clermonts – Donkers op telefoonnummer: 06 57936483 of op onze website.

Belangstelling....
Graag ontvangen wij je CV en motivatiebrief op werken@mosalira.nl

E-mail  werken@mosalira.nl
Meer info  www.mosalira.nl