Vacature: Financieel Administratief Medewerker voor Leger des Heils Limburg/Brabant in Maastricht

VACATURENR lv-62176 (08-02-2018)

Leger des Heils Limburg/Brabant zoekt voor het Bedrijfsbureau in Maastricht van april tot en met september vervanging voor een

FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER


Wat ga je doen?
Je verwerkt gegevens in de financiële administratie (declaraties, facturen, boekingen), je controleert de dagelijkse verwerking van financiële gegevens en de aansluiting tussen de boekhouding (het grootboek) en subadministraties zoals debiteuren, crediteuren en activa. Ook stel je facturen betaalbaar en controleert betalingen aan crediteuren evenals de specificatie van de debiteurenposten.

Wat vragen wij?
  • Financiële opleiding MBO;
  • Kennis en ervaring in administratieve processen (financiële) applicaties en automatiseringspakketten;
  • Nauwkeurig;
  • Integer;
  • Klantgericht.

Wat bieden wij?
Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je ook veel kunt leren.

Primaire arbeidsvoorwaarden:
  • Een functie van 32 uur per week verdeeld over 4 dagen;
  • Arbeidsvoorwaarden volgens CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening schaal 5 minimaal € 1.895,- en maximaal € 2.700,- bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week

Secundaire arbeidsvoorwaarden:
  • Opname pensioenfonds PFZW;
  • Je krijgt de beschikking over een individueel keuzebudget en een loopbaanbudget. Het loopbaanbudget geeft je de mogelijkheid te investeren in duurzame inzetbaarheid, het individuele keuzebudget kan naar behoefte worden ingezet in de vorm van tijd of geld.

Enthousiast geworden?
Ben jij geïnteresseerd in de bovenomschreven functie? Solliciteer dan nu via onze website www.werkenbijhetlegerdesheils.nl.
De sollicitatie dient uiterlijk 21 februari 2018 bij ons binnen te zijn.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 27 februari 2018.

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met de heer André Oostdijk, Manager Bedrijfsbureau Maastricht, te bereiken op telefoonnummer:
06-51507405.

Solliciteren
Meer info  www.legerdesheils.nl