Vacature: (Parttime) Docent Agogiek voor Gilde Opleidingen in Weert

VACATURENR lv-62156 (08-02-2018)

Per direct zijn we voor een uitbreiding op de locatie Weert van de onderwijssector Zorg en Welzijn op zoek naar een enthousiaste docent met ruime kennis van en ervaring in het agogisch vakgebied.

Wat ga je doen als docent agogiek?
Als docent agogiek breng je kennis, vaardigheden en passie over aan onze studenten van zowel niveau 3 als niveau 4. Dit doe je middels het verzorgen van onderwijs en het begeleiden van onze studenten op school en tijdens de beroepspraktijkvorming. Tevens draag je mede de verantwoording voor de ontwikkeling van het onderwijs.
Samen met een team van collega’s halen wij het beste uit onze studenten.

Jouw talent en ambitie
  • Je bent een proactieve, communicatief sterke en oplossingsgerichte teamplayer met affiniteit met (middelbaar beroeps) onderwijs;
  • Je bent breed inzetbaar op vakken binnen het agogische vakgebied;
  • Je beschikt over minimaal een afgeronde hbo bachelor opleiding (een afgeronde 2e graad lerarenopleiding is een pré);
  • Je kunt op gevorderd niveau kennis en kunde overdragen aan studenten;
  • Je kunt diverse (digitale) didactische methoden en technieken toepassen;
  • Ervaring in het onderwijs is gewenst.

Omvang vacature
0,6 tot 0,8 fte.

Aantal werkdagen
3 – 4.

Standplaats
Weert, Drakesteyn.

Startdatum
Zo spoedig mogelijk.

Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl.

Ons aanbod
Wij bieden je, in eerste instantie, een tijdelijk contract tot uiterlijk 1 januari 2019. Het salaris is ingedeeld in schaal LB cao-mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao-mbo.

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Saskia Schmidt, teammanager, via telefoonnummer 06 100 225 34.
Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, of problemen ervaren bij het online solliciteren, dan kun je mailen naar: solliciteren@rocgilde.nl.

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 19 februari 2018 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.

Datum gesprekken
De gesprekken zullen plaatsvinden op vrijdag 2 maart 2018.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.gildeopleidingen.nl