Vacature: Onderhoudsmonteur voor Mexma Food in Kerkrade

VACATURENR lv-62128 (07-02-2018)

ONDERHOUDSMONTEUR (38 UUR)


Mexma Food B.V
Mexma Food is een producent van tortilla’s (wraps), gevestigd in Kerkrade. We zijn een jong, dynamisch en groeiend bedrijf. Mexma staat voor gegarandeerde kwaliteit. Door het kort opvolgen van relevante marktontwikkelingen en goede en snelle productontwikkelingen willen we tot de top tortilla producenten van Europa gaan horen.

Wegens uitbreiding van onze productiecapaciteit zijn wij per direct op zoek naar een ervaren onderhoudsmonteur. Heb jij de technische affiniteit en wil je als volwaardig onderhoudsmonteur aan de slag, dan ben jij wellicht de persoon die Mexma zoekt.

Taken en verantwoordelijkheden
Als onderhoudsmonteur werk je zelfstandig en samen met de collega’s van de Technische Dienst aan preventief onderhoud, inspecties en revisies van onze machines en installaties in onze productiehal. Je lost storingen op in een kort tijdsbestek en zorgt ervoor dat de productielijnen blijvend kunnen produceren. Daarnaast verricht je een aantal algemene facilitaire zaken die te maken hebben met onderhoud in de productieomgeving en kantoren (vervangen van verlichting, aanleggen van bekabeling). Je bent proactief, kritisch en hebt oog voor verbeteringen.

Profiel
Je beschikt over een opleiding op minimaal MBO 4-niveau of niveau 3 met aantoonbare ervaring op niveau 4 in de richting van elektrotechniek. Ervaring in een soortgelijke functie in de voedingsindustrie is een pré. Je beheerst de Nederlandse taal, bent gedreven, oplossingsgericht en leergierig. Je begint met werken in tweeploegendienst maar bent bereid om in drieploegendienst te gaan werken.

Wij bieden
  • Een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een organisatie met ambitieuze groeidoelstellingen in een prettige werksfeer.
  • Een jaarcontract (en na gebleken geschiktheid uitzicht op een vast dienstverband).
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform Bakkers CAO (38 uur).

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie over deze functie kun je terecht bij Jan Crooijmans (Plant Manager) tel: 06-22664644 .
Mail je CV en korte motivatiebrief naar: sollicitatie@mexmafood.eu.
De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 21 februari.

Aquisitie wordt niet op prijs gesteld

E-mail  sollicitatie@mexmafood.eu
Meer info  www.mexmafood.eu