Vacature: Docent Agogiek/MCV voor Gilde Opleidingen in Venlo

VACATURENR lv-61654 (11-01-2018)

DOCENT AGOGIEK/MCV VN 18001


Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl.

Voor de sector Zorg & Welzijn zijn we op zoek naar een enthousiaste docent met ruime kennis van en ervaring in het agogisch vakgebied en muzisch creatieve vorming.

Wat ga je doen als docent?
Als docent breng je kennis, vaardigheden en passie over aan onze studenten van zowel niveau 3 als niveau 4. Dit doe je door het verzorgen van onderwijs en het begeleiden van onze studenten op school en tijdens de beroepspraktijkvorming. Ook draag je mede de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van het onderwijs.
Samen met een team van collega’s halen wij het beste uit onze studenten.

En dit is het mooie aan ons team
Wij zijn een gedreven, enthousiast team. Onze studenten staan centraal.

Jouw talent en ambitie
  • Je bent een proactieve, communicatief sterke en oplossingsgerichte teamplayer met affiniteit met (middelbaar beroeps)onderwijs.
  • Je bent breed inzetbaar op vakken binnen het agogische vakgebied en muzisch creatieve vorming (zowel drama, beeldend en muziek).
  • Je beschikt over minimaal een afgeronde hbo-bacheloropleiding (een afgeronde 2e graad lerarenopleiding is een pre).
  • Je kunt op gevorderd niveau kennis en kunde overdragen aan studenten.
  • Je kunt diverse (digitale) didactische methoden en technieken toepassen.
  • Ervaring in het onderwijs is gewenst.

Omvang vacature
+/- 1 fte.

Aantal werkdagen
5.

Standplaats
Venlo, Groenveldsingel.

Startdatum
Zo spoedig mogelijk.

Ons aanbod
Wij bieden je een tijdelijk contract tot uiterlijk 1 augustus 2018. Het salaris is ingedeeld in schaal LB cao-mbo aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige dertiende maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao-mbo.

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Marga van Bommel-Clermonts, teammanager, via telefoonnummer 06 226 259 15 of e-mail m.clermonts@rocgilde.nl.
Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, of problemen ervaren bij het online solliciteren, dan kun je mailen naar: solliciteren@rocgilde.nl.

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 24 januari 2018 in te sturen via deze link.

Datum gesprekken
De gesprekken zullen plaatsvinden in week 5.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
E-mail  solliciteren@rocgilde.nl
Meer info  www.gildeopleidingen.nl