Vacature: Parttime Doktersassistente voor Huisartsenpraktijk Eikstraat in Heerlen

VACATURENR lv-60695 (14-11-2017)

Huisartsenpraktijk Eikstraat te Heerlen bestaat uit een team van drie artsen, vier assistenten, twee praktijkondersteuners, een verpleegkundig specialist en een diëtiste en leidt daarnaast artsen op vanuit de universiteit Maastricht. Als eerstelijnsprofessionals verlenen wij zorg aan circa 4000 mensen. De patiëntenpopulatie is multicultureel en kent veel psychosociale problematiek.

Huisartsenpraktijk Eikstraat zoekt per 1 februari 2018 voor een zwangerschapsvervanging tot medio juni 2018 een enthousiaste

DOKTERSASSISTENTE M/V

21 uur per week

maandag en dinsdag hele dag en de donderdagochtend


De functie
Als doktersassistente ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten in de praktijk die een beroep doen op de hulp van de huisarts. Je staat patiënten telefonisch of aan de balie te woord en verwerkt hun gegevens. Door middel van triage bepaal je de urgentie en regel je spreekuur- en visiteafspraken voor de huisartsen. Zo mogelijk geef je zelfzorgadviezen. Tevens voer je zelfstandig medisch technische handelingen uit.

Wij zoeken
Een gediplomeerde doktersassistent met bij voorkeur relevante werkervaring. Ervaring met MIRA en triage-ervaring strekt tot aanbeveling.
Belangrijke eigenschappen voor onze praktijk zijn flexibiliteit, integriteit, patiëntgerichtheid, patiëntvriendelijkheid, het goed kunnen luisteren en zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken. Naast goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift en kennis van het Office-pakket ben je stressbestendig en besluitvaardig.

Wij bieden
Wij bieden een leuke en afwisselende functie in een team waarin collegialiteit en kwaliteit centraal staan. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Huisartsenzorg.

Informatie over de functie-inhoud en de praktijk kan verkregen worden bij doktersassistente Tatiana Valentijn (ma-di-do) of Carla Jennissen (woe-do-vrij) telefonische bereikbaar op 045-5213937.
Voor informatie over arbeidsvoorwaarden of de procedure kun je contact opnemen met mw. I. Grooten, tel. 045-7470042.

Wil jij ons team komen versterken? Mail dan vóór 9 december 2017 je sollicitatie met cv naar vacature@hozl.nl
De selectiegesprekken worden gevoerd op dinsdagmiddag 19 december 2017 vanaf 12.30 uur.
Kandidaten die worden opgenomen in de selectieprocedure ontvangen vóór 15 december 2017 bericht.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  vacature@hozl.nl
Meer info  www.hozl.nl