Vacature: Eerste Automonteur voor Volvo Rutten in Roermond en Weert

VACATURENR lv-60681 (14-11-2017)

In Roermond & Weert zoeken wij een

EERSTE AUTOMONTEUR


Goede mensen beschikken over het juiste gereedschap. Ze beheersen de techniek van het omgaan met klanten. Ze zijn bevlogen en weten van de hoed en de rand. Het is belangrijk om te leven in het nu, ook wat technische kennis betreft. Goede mensen vinden hun werk een uitdaging en verdienen er nog aan ook. Ze zorgen dat een product blijft doen waar het voor gemaakt is. Bij Volvo draait alles om mensen.

Moderne autotechniek is je lust en je leven. Maar ook met de techniek van het omgaan met klanten raak je steeds meer vertrouwd. Je wordt een belangrijk onderdeel van ons technische team en je zorgt ervoor dat de auto’s van onze klanten in topconditie blijven. Een prachtige uitdaging natuurlijk voor een bevlogen persoonlijkheid als jij. Uiteraard houden we je via cursussen en trainingen helemaal up-to-date waar het gaat om de laatste technieken in je vak. Maar het is natuurlijk wél belangrijk dat je zelf alvast het nodige gereedschap meebrengt: een afgeronde opleiding Eerste Autotechnicus (of nog studerend hiervoor) of MTS-Autotechniek. En als je naast je bevlogenheid ook nog een bevoegdheid hebt als APK Keurmeester en/of een F-gassen diploma hebt, is dat natuurlijk mooi meegenomen.

Herken je jezelf goed in dit profiel? Begrijp je hoe belangrijk de relaties met onze klanten, de Volvo-rijders en met prospects zijn? Laat dan snel van je horen, want dan willen we graag met je praten. Schrijf een bondige brief en mail deze met je CV, uiterlijk vóór 29 november a.s. naar; joepvangoethem@autobedrijfrutten.nl

E-mail  joepvangoethem@autobedrijfrutten.nl
Meer info  www.autobedrijfrutten.nl