Vacature: Parttime Doktersassistenten ANW / Triagisten voor Cohesie in Venlo en Venray

VACATURENR lv-60672 (13-11-2017)De Coöperatie Cohesie U.A. verenigt nagenoeg alle huisartsen in de regio Noord-Limburg. Stichting Huisartsenposten Noord-Limburg, onderdeel van de Coöperatie, heeft op twee locaties een huisartsenpost (HAP): in Venlo en Venray. In opdracht van de aangesloten leden verlenen de HAP’s spoedeisende huisartsgeneeskundige hulp buiten kantooruren. Bij toerbeurt werken de aangesloten huisartsen in de avonden, nachten en weekenden op deze HAP’s, waar ze worden ondersteund door verpleegkundig specialisten, triagisten en visite-assistenten.

Ter versterking van ons team zijn wij voor 1 á 2 diensten in de weekenden op zoek naar meerdere:

DOKTERSASSISTENTEN ANW / TRIAGISTEN


Functieomschrijving:
De werkzaamheden worden uitgevoerd op de locatie Venlo/Venray tijdens avonden, nachten, weekenden en feestdagen in een wisselend rooster. De voornaamste taak van de triagist is het ontvangen en beoordelen van binnenkomende telefonische hulpvragen van patiënten. Hierbij maak je gebruik van een geautomatiseerd triagesysteem waarmee wordt bepaald hoe de hulpvraag wordt afgehandeld. Je bent het eerste aanspreekpunt voor mensen met een hulpvraag en de schakel naar verdere zorgverlening. Als je nog niet in het bezit bent van je diploma triagist dan word je hiervoor intern opgeleid.

Vereisten:
  • bezit van diploma doktersassistente
  • bij voorkeur in bezit van een triagisten diploma, minimaal vereiste is bereidheid de opleiding te volgen.
  • werkervaring in een huisartsenpraktijk
  • bereidheid tot het volgen van scholingen
  • goede beheersing van de Nederlandse taal
  • een dienstverlenende instelling

Dienstverband:
Als niet gediplomeerd triagist ontvang je een leer/arbeidsovereenkomst in combinatie met een studieovereenkomst voor de duur van de opleiding tot triagist. De functie van triagist in opleiding is ingedeeld in schaal 4 van de CAO Huisartsenzorg. Na diplomering is schaal 5 van toepassing. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO huisartsenzorg.

Informatie en solliciteren:
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Karlijn Valckx via telefoonnummer: 077-8507213. Je sollicitatiebrief met motivatie kun je per e-mail sturen naar personeelszaken@cohesie.org.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  personeelszaken@cohesie.org
Meer info  www.cohesie.org