Vacature: Medical Physics Engineers voor Maastro Clinic in Maastricht

VACATURENR lv-60671 (13-11-2017)

MEDICAL PHYSICS ENGINEERS

Kandidaten met een afgeronde HBO-opleiding Technische Natuurkunde of Elektrotechniek, met belangstelling voor (medische) natuurkunde en elektrotechniek


MAASTRO Clinic
Werkveld: Ziekenhuizen
Soort vacature: Overige functies
Dienstverband: Bepaalde tijd (tijdelijk dienstverband)
Uren in de week: 36 uur per week
NLQF: NLQF 6


MAASTRO CLINIC verzorgt de radiotherapie voor de provincie Limburg, vanuit de hoofdlocatie in Maastricht en vanuit haar dependance op de locatie van het VieCuri Medisch Centrum in Venlo. MAASTRO bouwt aan het protonencentrum ZON-PTC (Zuid-Oost Nederland Protonen Therapie Centrum), waar naar verwachting eind 2018 de eerste patiënt bestraald zal worden.

MAASTRO CLINIC is: ‘verbindend met anderen, innovatief en ambitieus. Continu in ontwikkeling voor onze patiënt’. MAASTRO CLINIC heeft een moderne organisatiestructuur, die multidisciplinair teamwerken stimuleert.

MAASTRO CLINIC beschikt over 6 Varian True Beam versnellers en beschikt daarnaast over een eigen CT en PET-CT. Centrale doel van MAASTRO CLINIC is “individualized radiotherapy”; door de toepassing van geavanceerde medische technieken en wetenschappelijk onderzoek wil MAASTRO CLINIC de behandeling van de patiënt steeds beter laten aansluiten op zijn klinische, biologische en genetische kenmerken.

MAASTRO CLINIC is op zoek naar meerdere:

MEDICAL PHYSICS ENGINEERS

(36 uur per week)


Functieomschrijving
Uw werkzaamheden in deze afwisselende en zelfstandige functie bestaan uit het waarborgen van de technische en functionele betrouwbaarheid en veiligheid van de radiotherapeutische apparatuur, innovatie van de radiotherapie door stimulering en uitvoering van technologische verbeteringen en wetenschappelijk onderzoek. Aan de hand van het kwaliteitssysteem worden de bestralingsmiddelen regelmatig gecontroleerd en afgeregeld en waar nodig wordt preventief ingegrepen. U verricht controlemetingen, kalibraties van dosimetrie-apparatuur en van radioactieve bronnen en beheert de medische software. U signaleert het eventuele disfunctioneren van de apparatuur, analyseert deze en verhelpt het probleem. Tevens initieert en verricht u innovatieve technologische projecten en voert deze uit. Daarnaast informeert u de artsen, klinisch fysici en radiotherapeutisch laboranten (in opleiding) over de werking en mogelijkheden van apparatuur en systemen. U werkt nauw samen binnen de groep Fysica Innovatie met collegae medical physics engineers, klinisch fysici en projectfysici.

Wij vragen
MAASTRO CLINIC is op zoek naar enthousiaste kandidaten met een afgeronde HBO-opleiding Technische Natuurkunde of Elektrotechniek, met belangstelling voor (medische) natuurkunde en elektrotechniek, of met enkele jaren ervaring als klinisch fysisch medewerker of versnellertechnicus. U heeft een zelfstandige, praktische, initiatiefrijke en servicegerichte instelling en bent bereid tot het volgen van specialistische cursussen in binnen- en buitenland. Tevens heeft u interesse voor wetenschappelijk onderzoek. Goede kennis van Engels is een pre.

Dienstverband
Een arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie een periode van één jaar.

Werktijden
36 uur per week.

Salaris
Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn gebaseerd op de CAO Ziekenhuizen op basis van een arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie een periode van één jaar. Salariëring vindt plaats in functiegroep 55 en bedraagt maximaal € 3.840,- bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van relevante werkervaring. Daarnaast is er een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 8,33%-vakantietoeslag, een 8,33%-eindejaarsuitkering en een uitstekende pensioenvoorziening. MAASTRO investeert graag in haar medewerkers, daarvoor is er o.a. jaarlijks een opleidingsbudget beschikbaar. Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Informatie
Nadere informatie wordt graag verstrekt door Bas Nijsten, hoofd Fysica Innovatie, via e-mail: bas.nijsten@maastro.nl of telefonisch via ons centrale telefoonnummer: 088-4455666.

Als deze functie jou aanspreekt, kun je tot uiterlijk 4 december 2017 je sollicitatiebrief en curriculum vitae uploaden in het sollicitatieformulier op onze website www.maastro.nl
zie onderstaande 'Sollicitatie link'.

Solliciteren
Organisatie: MAASTRO Clinic
Sollicitatie link

Plaatsingsdatum: 13/11/2017
Sluitingsdatum: 04/12/2017
Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.maastro.nl