Vacature: Parttime Beleidsadviseur Kwaliteit voor SJSJ in Cadier en Keer

VACATURENR lv-60645 (10-11-2017)

Stichting Jeugdzorg St. Joseph (SJSJ) is een organisatie voor jeugdbescherming, jeugdhulpverlening en onderwijs en bestaat uit: de JeugdzorgPlus-instellingen ‘Icarus’ en ’Almata’ en de justitiële jeugdzorginstelling ‘Het Keerpunt’. Deze instellingen bieden zorg aan jongeren met zeer ernstige gedragsproblemen. In Icarus en Almata verblijven jongens en meisjes met een civielrechtelijke plaatsingstitel en in Het Keerpunt jongens met een strafrechtelijke titel. Bij SJSJ werken circa 360 medewerkers.
Voor meer informatie over onze organisatie kunt u op de website www.sjsj.nl terecht.

SJSJ is voor de locatie Cadier en Keer op zoek naar kandidaten voor de functie van:

BELEIDSADVISEUR KWALITEIT


Functie-inhoud
Als beleidsadviseur kwaliteit ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en bewaken van het kwaliteitsbeleid, protocollen en procedures binnen de organisatie. Je ondersteunt en adviseert (gevraagd en ongevraagd) de directie en het management in de organisatie bij de uitvoering van het kwaliteitsbeleid binnen de kaders van de van toepassing zijnde wet- en regelgeving.

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en actueel houden van het kwaliteitshandboek van SJSJ conform de HKZ certificatieschema’s. Je coördineert en geeft mede uitvoering aan alle noodzakelijk werkzaamheden in het kader van de HKZ certificering waaronder de jaarlijkse audit en je hebt de coördinatie over het interne auditteam.

Tevens heb je een leidende rol bij de diverse Inspectiebezoeken en draag je zorg voor de opvolging van de geformuleerde verbetermaatregelen.

Wij vragen
Als kandidaat dien je te beschikken over een afgeronde opleiding op Hbo-niveau, aangevuld met een opleiding op het gebied van kwaliteit en de opleiding tot intern auditor. Je hebt ruime ervaring in een soortgelijke functie binnen een HKZ-gecertificeerde zorgorganisatie.
Uiteraard zijn kennis van en ervaring met een kwaliteitsmanagementsysteem en het schrijven van protocollen en procedures een vereiste. Je hebt goede kennis van op onze organisatie van toepassing zijnde wet- en regelgeving (Jeugdwet, Beginselenwet J.J.I. en WKKGZ). Je hebt zicht op de ontwikkelingen op het gebied van kwaliteit en kunt deze vertalen naar de toepasbaarheid binnen de eigen organisatie. Je kunt draagvlak voor het aandachtsgebied kwaliteit creëren en treedt daarvoor in gesprek met alle afdelingen in de organisatie. Hiervoor beschik je dan ook over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wij bieden
Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor 24 uur per week, in eerste instantie voor de duur van een jaar. Het gaat hier echter om een structurele functie. Het salaris voor deze functie is conform CAO-Jeugdzorg schaal 10, maximaal € 4.012,02 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). De overige arbeidsvoorwaarden, waaronder een werkgeversbijdrage zorgverzekering van 20,- per maand en een eindejaarsuitkering van 8,3% zijn geregeld conform CAO-Jeugdzorg.

Informatie
Het uitvoeren van een antecedentenonderzoek maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

Belangstelling?
Reacties d.m.v. van een sollicitatiebrief en Curriculum Vitae dienen uiterlijk op 10 december 2017 in het bezit te zijn van de afdeling P&O: solliciteren@sjsj.nl. Reageren kan uitsluitend via e-mail.
Voor nadere informatie over deze functie, kunt u contact opnemen met Rick Gerritsen, personeelsfunctionaris via tel: 043-4077103.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  solliciteren@sjsj.nl
Meer info  www.sjsj.nl