Vacature: Keuken Monteur voor Nuva Keukens in regio Limburg

VACATURENR lv-60636 (10-11-2017)


Nuva Keukens zoekt jou!

Ben jij fysiek sterk, in het bezit van een rijbewijs B en een diploma in interieurbouw-, houtbouw of een vergelijkbare opleiding? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou. Kom werken bij Nuva Keukens: een vast salaris, een hoge mate van zelfstandigheid, een eigen bedrijfswagen tot je beschikking én elke maand een vrijdagmiddagborrel in ons 'café'.

Nuva Keukens is een ambitieuze organisatie en altijd op zoek naar toptalenten. We hebben vijf inspirerende showrooms en daarom kunnen we ons de grootste keukenretailer van Zuidoost-Brabant en Limburg noemen. Omdat onze organisatie blijft groeien, zijn we op zoek naar nieuw talent.

  • Je bent fysiek sterk en je hebt geen moeite met fysieke inspanningen
  • Je hebt een opleiding interieur-, houtbouw of een vergelijkbare opleiding afgerond
  • Je werkt netjes en secuur
  • Je hebt eerdere ervaring in het plaatsen van keukens (pré)
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
  • Je bent fulltime beschikbaar

Als keukenmonteur ben je het visitekaartje van Nuva Keukens. Jouw taak is om de keuken zoals die in de showroom is ontworpen, te monteren bij mensen thuis.

Elke dag is anders, omdat elke keuken ook anders is. De ene dag kan het gaan om het monteren van een grote eilandkeuken en een andere dag kan het gaan om een eenvoudige hoekopstelling. Voldoende uitdaging dus!

Wanneer je start als keukenmonteur bij Nuva keukens ga je eerst met een van onze monteurs mee op pad. Nadat je een tijdje hebt meegelopen, ga je zelfstandig aan de slag als monteur. Daarbij krijg je een eigen bedrijfswagen tot je beschikking.

  • We bieden een hoge mate van zelfstandigheid
  • Een marktconform salaris
  • Een gezellige werksfeer en leuke collega's

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Someren. Als keuken monteur werk je echter op verschillende plaatsen en kom je niet dagelijks op het hoofdkantoor.
We zijn dan ook op zoek naar monteurs, woonachtig in Limburg om ons team in Limburg te versterken.

Heb je interesse om ons team te komen versterken? Laat het ons weten! Stuur je CV en motivatiebrief op naar marketing@nuvakeukens.nl en wij nemen contact met je op.

E-mail  marketing@nuvakeukens.nl
Meer info  www.nuvakeukens.nl