Vacature: Medior Organisatieadviseur voor Koenen en Co in Limburg

VACATURENR lv-60615 (09-11-2017)

Koenen en Co is de vooruitstrevende totaaladviseur voor zakelijk Zuid-Nederland. We hebben vestigingen verspreid over Noord-, Midden- en Zuid-Limburg. Onze 250 gedreven medewerkers werken dagelijks met veel aandacht voor middelgrote en kleine bedrijven, vrije beroepsoefenaars en non-profit instellingen. Samen met de klant bekijken onze adviseurs alle kanten van zijn organisatie om zo te komen tot een suczesvolle oplossing. Samen veelzijdig, noemen we dat!

MEDIOR ORGANISATIEADVISEUR


In verband met uitbreiding van onze afdeling Organisatieadvies is er een functie van Medior Organisatieadviseur vacant (1,0 fte – 40 uur per week).

Organisatie advies
De afdeling organisatieadvies is een van onze bedrijfsadviesdiensten. Onze organisatieadviseurs bedienen klanten door heel Limburg, ze adviseren onze klanten over alle aspecten van hun bedrijfsvoering en strategische veranderprojecten zoals reorganisatie, fusie, rendementsverbetering en bedrijfsopvolging. In teamverband richten zijn zich daarbij op de ontwikkeling van organisatie, team en individu. Samen met de klant zorgen onze organisatieadviseurs vervolgens voor de implementatie van de veranderadviezen, vaak in een rol als projectleider.

De functie
De Medior Organisatieadviseur werkt vanuit onze drie vestingen volgens professionele standaarden onder begeleiding van een ervaren Adviseur. Hij werkt advies- en implementatierapporten uit en neemt verantwoordelijkheid voor zijn aandeel in het klantadvies. De Medior Adviseur is in staat om naast het ontwikkelen en uitdragen van een advies ook zelf de gegeven oplossing te implementeren. Daartoe wordt van hem verwacht dat hij een project kan aansturen ofwel zelf ‘hands on’ de diepte induikt bij de klant. Als het nodig is stuurt hij inhoudelijk en/of procesmatig, vanuit zijn expertise, junior collega’s aan die betrokken zijn bij de uitvoering van de adviesprojecten. Hoewel zijn werk door meer ervaren adviseurs wordt gereviewed, is hij bepalend voor het eindresultaat van zijn opdrachten en draagt zorg voor de oplevering conform afgesproken specificaties en kwaliteitseisen.

De Medior Adviseur is gericht op het opbouwen van een eigen klantenkring waarmee hij een relatie aan kan gaan. Hij beseft dat het dan niet alleen om de zakelijke vragen gaat, maar dat hij ook interesse moet tonen in de personen en hun omgeving. De context van de vraagstukken is ook belangrijk. Door zijn persoonlijkheid, manier van communiceren en resultaten weet hij (gestaag) een trusted advisor te worden voor de klanten die hem worden toegekend.

Het profiel
Voor deze functie zijn we op zoek naar een kandidaat met minimaal een afgeronde WO opleiding en minimaal 5 jaar werkervaring in een consultantrol. Om te kunnen slagen in deze functie is het tevens van belang dat je analytisch en empathisch vermogen goed is ontwikkeld, je makkelijk en duidelijk communiceert en beschikt over een flinke dosis drive.

Naast de reeds beschreven zaken, zijn de volgende competenties van belang binnen onze organisatie:
  • innoverend vermogen
  • klantgerichtheid
  • samenwerken
  • integriteit

Wat biedt Koenen en Co?
Wij bieden een uitdagende functie binnen een enthousiast team in een veelzijdige en volop in beweging zijnde organisatie. Uiteraard is het salaris behorend bij deze functie marktconform en bieden we een goed secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Meer informatie?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jannick Beijers (HR-adviseur), 088-7747426.

Online solliciteren
Heb je interesse in deze vacature en wil je direct solliciteren, vul dan ons online reactieformulier in.

Solliciteren
Meer info  www.koenenenco.nl