Vacature: Teamleider Facilitaire Dienst voor Leger des Heils in Maastricht

VACATURENR lv-60606 (08-11-2017)

Voor de stafafdeling Facilitair van de werkeenheid Limburg/Brabant zoeken wij een

TEAMLEIDER FACILITAIRE DIENST

32 uur

Wat doe je:
Als Teamleider Facilitaire Dienst geef je leiding aan en zie je toe op de uitvoering van de werkzaamheden binnen de daartoe gestelde beleidskaders en geldende richtlijnen zoals Arbo en kwaliteit.
Je zorgt voor de voorbereiding van onderhoudsplannen en - schema’s voor de gebouwen, omliggende terreinen en de civiele werkzaamheden.
In overleg met je leidinggevende sluit je (onderhouds-)contracten af. Je verzamelt informatie van diverse leveranciers, beoordeelt te leveren service versus kosten en op basis daarvan doe je een voorstel aan je leidinggevende.
Je stelt afdelingsplannen en budgetten op voor de benodigde middelen en bewaakt het toegewezen budget van de afdeling. Je zorgt voor de voorbereiding van de uitbestedingen voor de uitvoering van grootschalige projecten. Je zorgt voor het inkopen en beheren van materialen, hulpmiddelen en apparatuur binnen de geldende kaders en afspraken.

We zoeken iemand die:
  • een christelijke geloofsovertuiging heeft en de doelstelling van het Leger des Heils onderschrijft;
  • zich betrokken voelt bij de doelgroepen en het werk van het Leger des Heils;
  • beschikt over een afgeronde HBO-opleiding Facilitair Management;
  • kennis heeft van en inzicht heeft in de wet- en regelgeving ten aanzien van veiligheid, Arbo, milieu en kwaliteit;
  • daadkrachtig, positief kritisch, enthousiast en stressbestendig is;
  • bij voorkeur eerder werkzaam is geweest in de zorg;
  • bereid is om op verschillende locaties binnen de werkeenheid Limburg/Brabant werkzaam te zijn.

Wat bieden wij:
Het Leger des Heils doet ertoe in deze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. We nemen je graag mee in onze mooie organisatie.

Op basis van kennis en ervaring wordt je ingeschaald volgens CAO WMD in schaal 8 met een salaris tussen € 2.494 en € 3.553 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week.
Daarnaast krijg je een eindejaarsuitkering van 8,3% en kun je deelnemen aan het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, ontvang je korting bij grote landelijke verzekeraar, ook voor ziektekosten en zijn er meerdere mogelijkheden je secundaire arbeidsvoorwaarden pakket zelf vorm te geven.
In eerste instantie wordt je een arbeidscontract voor een jaar geboden.

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met de heer Richard Smeets, Directeur Bedrijfsvoering, bereikbaar via Bedrijfsbureau Maastricht, telefoonnummer 088-0656141.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern vacant gesteld. Conform het W&G beleid genieten interne kandidaten, bij gebleken gelijke geschiktheid, voorrang.

Sollicitaties worden alleen via de website www.werkenbijhetlegerdesheils.nl in behandeling genomen. Voor meer informatie over het Leger des Heils: www.legerdesheils.nl

Solliciteren
Meer info  www.legerdesheils.nl