Vacature: Teamleider voor Thuiszorg Land van Horne in Regio Weert

VACATURENR lv-59770 (14-09-2017)

Vacature: Teamleider voor Thuiszorg Land van Horne in Regio Weert

TEAMLEIDER VOOR THUISZORG REGIO WEERT

Thuiszorg Land van Horne

Werkveld:Verpleeg- en verzorgingshuizen
:Thuiszorg
Soort vacature: Niveau 4-5; Teamleider
Dienstverband: Intentie tot vast dienstverband
FTE: 0.9


Functieomschrijving
Je geeft leiding aan de medewerkers van een aantal wijkteams thuiszorg regio Weert (wijkverpleging) binnen de vastgestelde beleidskaders. Hierbij houd je balans tussen mensgericht en zakelijkheid. Binnen de werkeenheid draag je zorg voor een efficiënte en effectieve organisatie en optimale kwaliteit van zorg- en dienstverlening aan cliënten volgens de visie van de stichting.
Je bouwt aan een cultuur waarin iedere medewerker zich verantwoordelijk voelt voor het eigen resultaat in nauw samenspel met alle collega’s in het eigen wijkteam en daarbuiten. Je coacht, inspireert, geeft aandacht en vertrouwen aan de medewerkers, zorgt voor voortgang, laat ruimte en zet hiermee medewerkers in hun kracht om zich verder te ontwikkelen en professionaliseren. Hierbij werk je nauw samen met wijkverpleegkundigen.
Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het personeelsbeleid. Je zorgt voor een verantwoord gebruik van de aan de werkeenheid toegekende budgetten. Je participeert in overlegsituaties en werk-/projectgroepen binnen de stichting vanuit je deskundigheid.

Wij vragen
Je hebt bij voorkeur een HBO-V opleiding tot (wijk)verpleegkundige, maar minimaal een MBO-4 opleiding op het gebied van verpleging aangevuld met een managementopleiding op HBO-niveau. Je hebt ervaring op het gebied van coachend leidinggeven. Je hebt een stevige basis in de thuiszorg, maar bent ook in staat buiten de kaders te denken. Eisen worden gesteld aan sociale vaardigheden, mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en besluitvaardigheid. Je bent samenwerkingsgericht op stichtingsniveau.

Dienstverband
Wij bieden je een interessante functie met diverse uitdagingen. Je krijgt vooralsnog een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aangeboden voor de duur van een jaar. De intentie is om je hierna een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aan te bieden binnen de Stichting Land van Horne. Interne kandidaten met een contract voor onbepaalde tijd behouden hun contract voor onbepaalde tijd.

Werktijden
Volgens rooster.

Salaris
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT, salariëring conform FWG schaal 50. Stichting Land van Horne biedt een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fitnessregeling, een fietsplan, fiscale regeling reiskosten, collectieve verzekeringen, aanschaf van een computer, smart-phone of I-pad en financiering scholing.

Informatie
Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met mevrouw G. Morée van Cappellen, directeur Thuiszorg a.i.. T 06 51290061.

Solliciteren
Organisatie Land van Horne
Vacaturenummer 17.235

Overig
Past de functie helemaal bij jou? Solliciteer dan direct via onze website: www.landvanhorne.nl.

Na het klikken op de vacature zie je de volledige vacaturetekst. Via de link 'Solliciteren' kom je op de site 'Privacybeleid'. Door het blokje Privacy Statement aan te vinken accepteer je dat jouw gegevens gebruikt mogen worden. Vervolgens staat onderaan uiterst rechts de link 'solliciteren'. Door hier op te klikken kom je bij het sollicitatieformulier terecht. Behalve dat je het sollicitatieformulier volledig moet invullen is het ook verplicht om je CV te uploaden. Het is dus belangrijk om te zorgen dat je dit bij de hand hebt.

Contactpersoon naam Mevrouw G. Morée van Cappellen
Contactpersoon functie directeur Thuiszorg

Sollicitatie link

Plaatsingsdatum 14/09/2017
Sluitingsdatum 28/09/2017

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.landvanhorne.nl