Vacature: (Parttime) Beleidsmedewerker Bureau Onderzoek en Onderwijs voor Maastro Clinic in Maastricht

VACATURENR lv-59762 (13-09-2017)

Vacature: (Parttime) Beleidsmedewerker Bureau Onderzoek en Onderwijs voor Maastro Clinic in Maastricht

BELEIDSMEDEWERKER BUREAU ONDERZOEK & ONDERWIJS
24 -36 uur, tijdelijke vacature in verband met vervanging van ziekte

MAASTRO Clinic
Bureau Onderzoek & Onderwijs


Werkveld: Ziekenhuizen
Soort vacature: Overige functies: HR / P&O / Opleidingen
:Overige functies: Staf / Management
: Overige functies
Dienstverband: Bepaalde tijd (tijdelijk dienstverband)
FTE: 0.7


MAASTRO CLINIC verzorgt de radiotherapie voor de provincie Limburg, vanuit de hoofdlocatie in Maastricht en vanuit haar dependance op de locatie van het VieCuri Medisch Centrum in Venlo. MAASTRO bouwt aan het protonencentrum ZON-PTC (Zuid-Oost Nederland Protonen Therapie Centrum), waar naar verwachting eind 2018 de eerste patiënt bestraald zal worden.

Het centrale doel van MAASTRO CLINIC is “individualized radiotherapy”; door de toepassing van geavanceerde medische technieken en wetenschappelijk onderzoek wil MAASTRO CLINIC de behandeling van de patiënt steeds beter laten aansluiten op zijn klinische, biologische en genetische kenmerken.

MAASTRO CLINIC is: ‘verbindend met anderen, innovatief en ambitieus. Continu in ontwikkeling voor onze patiënt’.

De ligging van de hoofdlocatie in Maastricht is ideaal. Het Randwijck terrein met academisch ziekenhuis en universiteit vormt een perfecte setting voor excellente patiëntenzorg, wetenschappelijk onderzoek en onderwijs. Tegelijkertijd ligt MAASTRO op fietsafstand van de oude binnenstad van Maastricht en de omliggende dorpen. Hier werken brengt het leven in balans; geen tijdsverspilling aan files en dicht bij natuur en cultuur. In het weekend heeft u met een uurtje rijden het ultieme vakantiegevoel en bezoekt u steden als Keulen, Luik, Aken of Brussel. Kiest u ervoor om wat verder weg te gaan wonen? De trein stopt praktisch voor de deur!

Functieomschrijving
De beleidsmedewerker onderzoek en onderwijs is expert op het gebied van universitair onderzoeks- en onderwijsbeleid. De beleidsmedewerker ondersteunt wetenschappelijk personeel op het brede terrein van wetenschappelijk onderzoek, technology transfer en onderwijs- en organisatie-overschrijdende projecten. De werkzaamheden worden uitgevoerd in nauwe samenwerking met onderzoekers binnen MAASTRO CLINIC, waar veel beleidsthema’s en werkzaamheden aan elkaar gerelateerd zijn, maar ook met andere instellingen, onder andere Universiteit Maastricht/GROW, MUMC+, etc.

Taken in deze functie zijn onder andere:
 • het ondersteunen en adviseren van wetenschappelijk personeel op het brede terrein van onderzoek, technology transfer en onderwijs;
 • initiëren en schrijven van beleidstukken voor onderzoek en onderwijs;
 • contractbeheer;
 • coördinatie interne en externe onderzoeks- en samenwerkingsprojecten;
 • verantwoordelijk voor diverse disseminatie activiteiten;
 • coördinatie bij onderwijstaken van verschillende groepen binnen MAASTRO CLINIC (MAASTRO Academy);
 • overzichten bijhouden van subsidies, promovendi, contracten, licenties, patenten;
 • wekelijkse voorbereiding van en deelname aan het MT-overleg Onderzoek & Onderwijs;
 • geregeld overleg en het ondersteunen van de manager Onderzoek & Onderwijs;
 • geregeld overleg en beleidsafstemming met collega’s van MUMC+ en de Universiteit Maastricht/GROW;
 • het ondersteunen en adviseren bij het schrijven van projectvoorstellen voor externe subsidies;
 • op verzoek ondersteunen van de Raad van Bestuur;
 • het op de voet volgen van nieuwe ontwikkelingen in het nationale en internationale wetenschappelijk onderzoek.

Wij vragen
We zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat met een afgeronde academische opleiding en meerjarige relevante werkervaring in het academisch onderzoeksveld. Ervaring in het indienen en coördineren van onderzoeksprojecten en meewerken aan beleid in onderzoek en onderwijs is een pré, net als een affiniteit met budgettaire/financiële aspecten. De taken en werkzaamheden zijn zeer divers en complex en verschillen per situatie. Dit vraagt om een proactieve werkhouding, aanpassings- en improvisatievermogen, flexibiliteit, doorzettingsvermogen en stressbestendigheid. U heeft inzicht in en gevoel voor verhoudingen in een academische werkomgeving. Daarnaast heeft u inzicht in management- en besluitvormingsprocessen en samenwerkingsovereenkomsten met derden en is kennis van de subsidiewereld voor onderzoek vereist. U kunt uitstekend mondeling en schriftelijk communiceren zowel in het Nederlands als het Engels; uw communicatie is duidelijk en overtuigend, afgestemd op de specifieke situatie en doelgroep. De kandidaat die we zoeken is resultaatgericht en analytisch; u kunt verbanden leggen op basis van complexe informatie. Precisie mag niet in de weg staan van resultaatgericht werken en het lange termijn doel. U bent zelfstandig, maar kunt ook goed samenwerken in een team.

Dienstverband
Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn gebaseerd op de CAO Ziekenhuizen op basis van een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd (duur nader te bepalen in verband met vervanging van ziekte) voor 24-36 uur per week.

Werktijden
In overleg te bepalen.

Salaris
Salariëring vindt plaats in FWG functiegroep 60 en bedraagt maximaal € 4.378,- bruto per maand op fulltime basis.
Binnen de CAO is er een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime verlofregeling, een 8%-vakantietoeslag, een 8,33%-eindejaarsuitkering en een uitstekende pensioenvoorziening.

Informatie
Nadere informatie wordt graag verstrekt door André Dekker, manager onderzoek en onderwijs, via andre.dekker@maastro.nl of via het centrale telefoonnummer: +31-(0)88-44 55 666.

Solliciteren
Organisatie MAASTRO Clinic

Plaatsingsdatum 13/09/2017
Sluitingsdatum 02/10/2017

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.maastro.nl