Vacature: Servicecoordinator voor Nebim in Venlo

VACATURENR lv-59758 (13-09-2017)

Vacature: Servicecoordinator voor Nebim in Venlo

Nebim Groep richt zich op de transportondernemer in de breedste zin van het woord. Met onder meer de verkoop van nieuwe trucks, als officieel Volvo trucks dealer, service en onderhoud als officieel Renault trucks dealer, het onderhoud van alle merken van zowel trekkend als getrokken materieel, de financiële dienstverlening en verhuur bieden wij onze klanten een totaalpakket.

Nebim heeft vestigingen in Venlo, Weert, Elsloo, Ninove, Dendermonde, Harelbeke, Gent en Genk. Vanuit deze locaties biedt Nebim in Nederland en België diensten aan die betrekking hebben op transport.

Voor onze vestiging in Venlo zijn wij op zoek naar een:

SERVICECOÖRDINATOR

Functie
Als Servicecoördinator ben je de spil tussen klant en werkplaats. Jij zorgt ervoor dat de klant goed geholpen wordt maar dit doe je natuurlijk niet alleen. Dagelijks stem je de werkzaamheden af met de werkplaats chef en het magazijn. Elke dag een uitdaging om de klant zo snel en efficiënt als mogelijk te helpen zodat hij weer veilig aan de slag kan. Deze afwisselende functie vraagt van jou een goede dosis mensenkennis, het team zo optimaal mogelijk laten functioneren en invulling geven aan de behoefte van de klant. Een zelfstandige en afwisselende functie die vraagt om een proactieve, klantgerichte houding en een goed inzicht in verhoudingen, zowel met klanten en collega’s als met afweging van commerciële belangen.

Je maakt onderdeel uit van een team van Servicecoördinatoren waarmee je dagelijks de vestiging organiseert en stuurt. In dit team rouleren we met vaste regelmaat van taken, wat zorgt voor veel afwisseling. In deze uitdagende functie krijg je de kans om in versneld tempo een sterke persoonlijke vakinhoudelijke groei door te maken en veel kennis van trucks, commercie en onderhoud op te doen. Geen enkele dag is hetzelfde.

Werkzaamheden
In de dagelijkse praktijk kom je in aanraking met alle facetten van After Sales (planning, commercie, techniek, service) waaronder;
 • Ontvangst en te woord staan van klanten
 • Werkorder voorbereiding
 • Werkplaats planning
 • Verkoop van meerwerk naar klanten
 • Telefonische ondersteuning naar klanten bij stranding

Profiel
 • MBO+/HBO denk- en werkniveau;
 • Affiniteit met transport en/of automotive
 • Communicatief vaardig en servicegericht
 • Klantgerichte werkhouding, flexibele en enthousiaste instelling; elk klantencontact is een kans!
 • Je hebt ervaring met administratieve taken en bent een multitasker
 • Je werkt accuraat en hebt oog voor detail.

Wij bieden
Bij Nebim maken mensen het verschil, teamspirit en waardering voor elkaar zijn in alle vestigingen en afdelingen voelbaar. We zorgen dan ook goed voor onze medewerkers. Nebim bied je binnen een professionele, service gerichte organisatie een vaste baan met gemotiveerde collega’s. Dit alles binnen een dynamische, groeiende en gezonde organisatie. Vanaf dag één veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Als je jezelf wilt ontwikkelen met vakgerichte opleidingen dan ondersteunen wij je hierbij van harte!
Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en volop doorgroeimogelijkheden.

Interesse?
Word jij onze nieuwe collega? Stuur je CV naar Rob Evers (HRM) rob.evers@nebim.eu
Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Roger Berkers (Vestigingsleider) 0623531867.

Solliciteren
E-mail  rob.evers@nebim.eu
Meer info  www.nebim.eu