Vacature: Coordinator Mosa Design Studio voor Mosa in Maastricht

VACATURENR lv-59752 (13-09-2017)

Vacature: Coordinator Mosa Design Studio voor Mosa in Maastricht

Mosa is een Nederlandse tegelproducent gevestigd in Maastricht. Hier worden de tegels ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Met respect voor mens en milieu. Sinds 1883. Mosa is internationaal in beweging en denkt vooruit. Mosa heeft passie voor keramiek en vertaalt dit naar de collecties die wereldwijd worden verkocht.

De ontwikkeling van medewerkers neemt een belangrijke plaats in bij Mosa. We zoeken daarom contact met personen die zich thuis voelen in een leeromgeving waar hun eigen ontplooiing samengaat met het realiseren van onze ondernemings-doelstellingen. Vanwege interne doorgroei zijn wij op zoek naar een fulltime

COÖRDINATOR MOSA DESIGN STUDIO MAASTRICHT (M/V)

“Beschik je over DRIVE en een goede portie NIEUWSGIERIGHEID?” Dan zou ik je graag als nieuwe collega in de Mosa Design Studio Maastricht verwelkomen.

De 4 Mosa Design Studio’s in Amsterdam, Frankfurt, London en Maastricht zijn voor onze klanten de verpersoonlijking van Mosa, onze producten en de Mosa identiteit.
Jij bent één van de eersten met wie architecten, designers en andere professionals uit de bouwketen direct en persoonlijk in contact komen en daardoor het visitekaartje van Mosa. Juist dit, het directe contact en het gesprek met klanten en collega’s, vind jij heel erg leuk.
Intercultureel bewustzijn en interpersoonlijke sensitiviteit zijn voor jou niet alleen woorden, maar beschrijven jouw klant- en servicegerichte instelling. Je bent open, vriendelijk en hebt een vanzelfsprekende representatieve uitstraling.

Het werk
Omdat veilig werken een voorwaarde is om bij Mosa te kunnen werken, gaan we ervan uit dat ook jij als Coördinator Mosa Design Studio Maastricht een actieve bijdrage levert aan het veiligheidsbewustzijn binnen de afdeling en dat je een voorbeeld bent voor je collega’s. In de Mosa Design Studio werk jij samen met de manager Mosa Design Studio Maastricht als een TEAM. Intern communiceer je dagelijks met collega’s en afdelingen binnen heel Mosa. Extern communiceer je met professionals uit de bouwketen die geïnteresseerd zijn in ons product. Communiceren doe je op een adviserende, directe, doelbewuste en probleemoplossende manier. In de Mosa Design Studio Maastricht heb je een coördinerende en ondersteunende rol. Je bent GASTVROUW of GASTHEER en (mede) verantwoordelijk voor het uitdragen en naleven van gastvrijheid en de juiste sfeer in de showroom. Je handelt binnen de opgestelde randvoorwaarden, samen afgesproken doelstellingen en de budgettaire kaders. Daarnaast ben je de rechterhand van de manager Mosa Design Studio Maastricht. De dagelijkse werkzaamheden worden door interdisciplinaire projecten aangevuld en er is ruimte voor het inbrengen van eigen INITIATIEF. De Mosa Visie, Missie en Kernwaarden zijn jouw dagelijkse leidraad. Zo draag je bij aan de groei van het imago van Mosa en de (inter)nationale omzet. Jouw belangrijkste taken zijn:
 • gastvrouw of gastheer voor alle bezoeken in de Mosa Design Studio Maastricht;
 • ontvangen, begeleiden en zorgdragen voor (inter)nationale gasten en stakeholders;
 • voeren van professionele adviesgesprekken met toelichting over het Mosa tegelassortiment, producten en services;
 • beheer en onderhoud van de showroom;
 • toezicht houden op netheid en orde, inrichting (opvulling) van de showroom;
 • bijdrage leveren aan diverse projecten / projectgroepen;
 • coördinatie, ondersteuning, bewaking van afspraken m.b.t. interne en externe leveranciers;
 • beheren en verwerken van alle informatie en klantgegevens in de CRM systemen;
 • organiseren en hosten van events en (mede)verantwoordelijk voor de juiste invulling van activiteiten.

Het profiel
 • je hebt een HBO werk- en denkniveau;
 • sterke communicatieve vaardigheden;
 • inlevingsvermogen in de werk- en denkwijze van de alle stakeholders op hun eigen level;
 • aantoonbare affiniteit met architectuur, design, retail en bouw;
 • je bent heel goed in organiseren en plannen;
 • ook ben je flexibel en stressbestendig;
 • het zelfstandig werken en het nemen van verantwoordelijkheid vind je geen probleem;
 • aantoonbare ervaring met het werken op projectbasis;
 • je hebt goede schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden in Nederlands, Engels en Duits. Frans is een pre.

De arbeidsvoorwaarden
Binnen deze dynamische organisatie met een plezierige en informele werksfeer wordt een zelfstandige functie aangeboden in een moderne procesgeoriënteerde kantooromgeving met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie
Wens je meer informatie over de betreffende functie dan kun je tijdens kantooruren contact opnemen met mevrouw S. Wolgast, Manager Mosa Design Studio Maastricht, telefoonnummer: 043-368 88 99. Voor nadere informatie over Koninklijke Mosa BV kun je onze website raadplegen: www.mosa.nl

Reacties
Stuur vóór 1 oktober je korte sollicitatiebrief of e-mail, vergezeld van je curriculum vitae, naar Koninklijke Mosa BV, t.a.v. mevrouw R. Molenmaker, afdeling Human Resources, postbus 1026, 6201 BA Maastricht, e-mail jobs@mosa.nl

Een psychologisch onderzoek behoort tot de sollicitatieprocedure.

E-mail  jobs@mosa.nl
Meer info  www.mosa.nl