Vacature: Receptionist / Junior Administratief Medewerker voor Leolux in Venlo

VACATURENR lv-59745 (13-09-2017)

Vacature: Receptionist / Junior Administratief Medewerker voor Leolux in Venlo

Al meer dan 80 jaar maakt Leolux in Venlo de mooiste designmeubelen op bestelling voor een wereldwijde markt. Dealers, consumenten en leveranciers die contact hebben met ons hoofdkantoor verdienen een gastvrije ontvangst. Daarom zoekt Leolux op korte termijn een onbevangen en enthousiaste:

RECEPTIONIST(E) / JUNIOR ADM. MEDEWERK(ST)ER (24 UUR)

Jij bent de glimlach van Leolux, ontvangt de bezoekers van het hoofdkantoor en bent de eerste stem aan de telefoon. Daarnaast ondersteun je de afdeling Aftersales, verzorg je uitgaande post en verwerk je kleine en grote postmailingen voor verkoop & marketing.

Je werkdagen zijn woensdag, donderdag én vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.

Functie eisen
Je bent gastvrij, vrolijk, open en ad-rem. Een goede telefoonstem is belangrijk bij deze functie en een verzorgd uiterlijk is vanzelfsprekend. Daarnaast ben je betrouwbaar, klantgericht en flexibel. Je houdt van aanpakken, niets is je teveel en je hebt oog voor details. Je beheerst je talen (Nederlands, Duits en Engels). Administratieve ervaring en kennis van programma’s als Word en Excel geven je een voorsprong, net als kennis van de Franse taal.

Wil jij onze nieuwe collega worden?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie van Receptionist(e) / junior adm. medewerk(st)er neem je contact op met Thalitha Holthuis-Winters (Personeelsfunctionaris) op nummer 077-3877211. Website: Ga naar website

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.leolux.nl