Vacature: Controller voor Gilde Opleidingen in Roermond

VACATURENR lv-59722 (11-09-2017)

Vacature: Controller voor Gilde Opleidingen in Roermond

Over Gilde Opleidingen
Gilde Opleidingen is het regionaal opleidingen centrum voor mbo-beroepsonderwijs en educatie in Noord- en Midden-Limburg. Wij verzorgen ruim 140 (beroeps)opleidingen voor jongeren én volwassenen. We streven naar een kwalificatie voor elke student en een goede aansluiting op de (Eu)regionale arbeidsmarkt. Meer dan 11.000 deelnemers volgen opleidingen en cursussen bij ons, verspreid over elf locaties. Onze 1.100 medewerkers zetten zich elke dag in om hen kwalitatief hoogwaardig mbo-onderwijs te bieden.

Binnen Gilde Opleidingen is er een nieuwe vacature voor de functie van

CONTROLLER


Voor de dienst Financiële- & Administratieve Zaken (FAZ) zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega met kennis, ervaring en affiniteit op het gebied van financiën.

Wat ga je doen als controller?
De controller bij de dienst FAZ is onder verantwoordelijkheid van de directeur FAZ belast met het ondersteunen van het financiële beleid, geeft richting en sturing aan de planning en control-cyclus. Je draagt zorg voor analyses en beoordelingen, maar ook voor de uitvoering van planning en control. Je gaat analyses maken van financiële risico’s voor de instelling en instrumenten ontwikkelen ten behoeve van risicobeheer.

Aantal uren
1 fte.

Je werkplek
Standplaats is onze locatie Kasteel Hillenraedtstraat in Roermond.

Startdatum
Bespreekbaar.

Jouw talent en ambitie
  • Je bent hbo+ of wo opgeleid in economische administratieve richting.
  • Je hebt actuele financiële expertise verkregen in de publieke sector en affiniteit met onderwijs strekt tot aanbeveling.
  • Je beschikt over relevante kennis en ervaring inzake financiële verslaglegging, fiscaliteit en administratievoering.
  • Je bent vaardig in het analyseren van informatie en het doorvertalen van prognoses en scenario’s en het geven van passende adviezen voor de toekomst.
  • Je hebt ervaring met verschillende financiële pakketten.
  • Je bent in staat om sturing te geven aan de planning en control cyclus.
  • Je hebt ervaring met risicomanagement.
  • Je hebt ervaring met leidinggeven en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • Je bent een stevige sparringpartner voor directeuren, standvastig en prettig in de omgang.

Ons aanbod
We bieden je een aanstelling voor de duur van één jaar. Bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden zal het dienstverband verlengd worden, waarbij de maximale tijdelijkheid benut wordt alvorens een vast dienstverband gegeven wordt. Het salaris is conform schaal 12, cao mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige dertiende maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao.

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Jac Vercoulen, waarnemend directeur FAZ, j.vercoulen@rocgilde.nl of 06 580 890 81.

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 1 oktober 2017 in te sturen via deze link.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op vrijdag 13 oktober 2017.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs

Solliciteren
Meer info  www.gildeopleidingen.nl