Vacature: Docent Verpleegkunde/Agogiek voor Gilde Opleidingen in Weert

VACATURENR lv-59693 (08-09-2017)

Vacature: Docent Verpleegkunde/Agogiek voor Gilde Opleidingen in Weert

Over Gilde Opleidingen
Gilde Opleidingen is het regionaal opleidingen centrum voor mbo-beroepsonderwijs en educatie in Noord- en Midden-Limburg. Wij verzorgen ruim 140 (beroeps)opleidingen voor jongeren én volwassenen. We streven naar een kwalificatie voor elke student en een goede aansluiting op de (Eur)regionale arbeidsmarkt. Meer dan 11.000 studenten volgen opleidingen en cursussen bij ons, verspreid over elf locaties. Onze 1.100 medewerkers zetten zich elke dag in om hen kwalitatief hoogwaardig mbo-onderwijs te bieden.

Bij het team Zorg & Welzijn in Weert is een vacature voor de functie

DOCENT VERPLEEGKUNDE / AGOGIEK

Interne/externe vacature


Voor het schooljaar 2017 – 2018 zijn wij voor het team Zorg & Welzijn in Weert op zoek naar een enthousiaste collega die breed inzetbaar is en kennis en ervaring heeft op het gebied van verpleegkunde en agogiek.

Wat ga je doen?
Als docent help je studenten met het beheersen en verbeteren van hun kennis en vaardigheden over alles wat te maken heeft met agogiek en je verzorgt het vak verpleegkunde. Je staat voor de klas en houd je bezig met het voorbereiden en verzorgen van lessen op mbo-niveau 2, 3 en 4. Je begeleidt studenten (op school en binnen het werkveld), voert je eigen administratie (aanwezigheid, cijfers) en woont overleggen bij. Samen met een team van collega’s draag je de verantwoording voor de ontwikkeling van het onderwijs. Naast deze werkzaamheden, lijkt het je leuk om in contact te zijn met jonge mensen.

Aantal dagen
0,8 fte

Je werkplek
Locatie Drakesteyn in Weert

Startdatum
1 november 2017

Jouw talent en ambitie, we zijn op zoek naar
een pro-actieve, communicatief sterke en oplossingsgerichte teamplayer met affiniteit met (middelbaar beroeps) onderwijs;
die breed inzetbaar is op vakken binnen verpleegkunde en het agogische werkveld;
die beschikt over minimaal een afgeronde HBO bachelor opleiding met een onderwijsbevoegdheid voor het MBO; een afgeronde lerarenopleiding 2 graad is een pré;
met werkervaring in een klinische setting en met ruime ervaring op verpleegkundig gebied;
die op gevorderd niveau kennis en kunde kan overdragen aan studenten;
die vaardigheid heeft in het toepassen van diverse (digitale) didactische methoden en technieken.

Ons aanbod
We bieden je een tijdelijke aanstelling tot 1 augustus 2018 met een marktconform salaris conform schaal LB CAO MBO, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform onze CAO.

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je bellen naar Adrienne Gijsen op telefoonnummer: 06-20265641.

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 22 september 2017 in te sturen via deze link.

De sollicitatiegesprekken staan gepland voor 28 september 2017.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.gildeopleidingen.nl